De Kracht van Kinesiologie

Een van de grootste kracht van de kinesiologie is dat het een persoon in staat stelt om hun behandeling aan te passen aan het individu en zo rekening te houden met de individuele constitutie. Verschillende individuen hebben mogelijk enigszins afwijkende remedies nodig voor hetzelfde probleem. Sommigen kunnen een zeldzame allergische reactie hebben op bepaalde producten.

Je kan in een maar minuten leren om energie te testen, maar om het echt onder de knie te hebben, moet je het oefenen, net zoals je leert hoe je een versnelling van een auto bedient. Als je de eenvoudige stappen van het kinesiologisch testen leert, vergeet dan niet dat je alleen door te oefenen in staat zult zijn om niet ter zake doende invloeden te beheersen en jezelf af te stemmen op de subtiele nuances die een kinesiologische test nauwkeurig maken. Wanneer je energieën zich goed afstemmen op het individu dat jij test, zal de test duidelijk zijn, ongeacht de kracht van het individu die jij test (bij dieren is het dier is de laatste in rij en wordt getest.)

Als je de energie test, wordt de verbinding tussen de hersenen en de subtiele energieën van het lichaam versterkt. Daardoor ontstaan nieuwe niveaus van inwendige communicatie, er beginnen zich nieuwe gebieden van zelfbewustzijn te ontplooien.

Er zijn mensen die een natuurlijke gave lijken te hebben voor de kinesiologie, terwijl anderen dat niet hebben. Dit kan te wijten zijn aan zaken zoals een mineralenbalans en de gezondheid van bepaalde klieren zoal de thymus en de pijnappelklier. Het kan ook te wijten zijn aan het feit dat sommige mensen van nature intuïtiever zijn dan anderen. Kortom, er zijn veel subjectieve variabelen waarmee rekening moet gehouden mee worden om het testen nauwkeurig te maken.