Opleidingen

TCM is voor elk individu… mens en dier.

We starten deze TCM Academie met Acupressuur voor Honden en vullen deze later aan met Paard (najaar 2020), kat, konijn en andere diersoorten.

Omdat Acupressuur een praktische kennis vereist, zorgen we dat hierin veel tijd zal aan besteed worden. Elke lesdag bestaat uit een deel theorie, waarna we deze in de praktijk gaan omzetten. De mogelijkheid om met je eigen dier de les te volgen is bespreekbaar. Graag hebben we dieren in de les, als die rustig en kalm in het leslokaal kunnen vertoeven.  

 Ter afsluiting van de cursus wordt er van de cursist verwacht om een aantal casussen te hebben ingeleverd, en dat ze hebben deelgenomen aan het praktische examen.
Daarna mag jij jezelf Acupressuur Practitioner noemen!

Wat de opleiding tot Acupressuur Practitioner zo uniek maakt bij de TCM Academie voor Dieren is dat we werken met kleine groepjes  (en max. 4 dieren per les). Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we enorm belangrijk!

Je kan uiteraard ook bijscholingen volgen zoals Medicinale Paddenstoelen voor Hond & Paard of de eerste module van Chinese Kruiden voor Hond & Paard.

Of wil je meer weten over kruidenstempels voor dieren? Zegt Hotstone voor Dieren je iets?