Toont alle 5 resultaten

 • Cursus Hotstones & Gems voor Dieren

  185,00

  Hotstone massage is een geweldig, intens, diepe warmte massage met hot stones, ofwel ‘hete stenen’, die een weldaad zijn voor het lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in spieren en botten, terwijl de ‘druk’ van de stenen ervoor zorgt dat je de energie weer terughaalt naar jezelf en je beter bij jezelf kan houden.

  Honden hebben net als mensen af en toe behoefte aan een massage, daarom bieden we dit ook aan onze honden aan. Je hond wordt los gemasseerd met de warme stenen, olie en handen.

 • Cursus Kruidenbundels maken

  67,00

  Smudgesticks of kruidenbundels zijn bundels met kruiden die jij uitkiest en laat drogen. Je kan ze als decoratie leggen maar ook echt gaan gebruiken! Voeg er misschien eens wat mooie rozen aan toe…
  De smudgesticks werden door de Noord-Amerikaanse Indianen gebruikt in hun reinigingsrituelen.

 • Cursus Kruidenstempels voor Dieren

  95,00

  Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor elke hond die spanning ervaart, moe of lusteloos  is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft. In deze cursus leer je te werken met de stempels en kan je deze inzetten tijdens je behandelingen.

 • Cursus Vijf Elementen Theorie Hond

  185,00

  Samen met de theorie van Yin-Yang vormt de Vijf Elementen Theorie de basis van de theorie, diagnose en behandeling van de Traditionele Chinese Geneeskunde. De vijf elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water laten ons zien hoe de interne organen, systemen en structuren gecategoriseerd en verbonden zijn bij elk individu. Een mooie aanvulling op de Jaaropleiding Acupressuur voor Honden.

 • Kinesiologie voor Dieren

  195,00

  Leer hoe je de kinesiologie kan inzetten tijdens je behandelingen bij dieren.

  Deze opleiding geeft je inzichten hoe je de spiertesten kan inzetten bij dieren.
  Bij deze opleiding zit er een testkit bij als lesmateriaal. Deze kies je zelf bij je bestelling en wordt
  via de post bij jou thuis geleverd.

  Zet in de opmerkingen welke testkit je wil (twv 115 euro)
  Jouw keuze:
  Paard & Hond
  Honden
  Katten